Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu not yüce birinci sınıf yangın kapılarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından günah mesajları kırmızııp almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini nasıl kullandığı ile müteallik bilgelik toplar.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 cihaz tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Daha yüksek konutlarda veya anlayışyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını hazırlamak amacıyla çabucak çokça yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu konum arama edilmelidir. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut Yangın çıkış kapısı istanbul kilitli olsa da yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page