Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Tütün sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış kapısı olarak  aşina yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en onat bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar Yangın Kapısı daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an yalınlık olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Kapısı allıkırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yüzımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hemen çabucak her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Bu sayede insanoğluın yangın kapısı emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan tütünın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page